Můžu si kurz koupit ze zahraničí? Můžu platit v EUR? Kolik kurz v eurech stojí?

Ano, můžete. Kurz Nevýchovy je online a můžete si ho koupit z kterékoli země světa. (Kupujete si roční členství.)

Pokud chcete platit v EUR, zvolte si tuhle možnost na přihlášce. Jednoduše si místo Kč vyberte měnu EUR a zobrazí se vám cena v eurech.  

Cena v EUR

Cena ročního členství v kurzu je 192 EUR + DPH (podle státu, ve kterém žijete, sazby DPH se v jednotlivých zemích liší). 

Cena je pevně daná a nepřepočítáváme ji z korun na eura podle aktuálního kurzu. DPH vaší země se vám připočte automaticky při vyplňování přihlášky – vyberete váš stát a rovnou uvidíte výslednou cenu před odesláním přihlášky. 

Možnost splátek

Platbu v EUR si také můžete rozložit do 3, 6 nebo 12 splátek. Pošlete nám pak každý měsíc jednu splátku – viz tabulka (pro příklad uvádíme Slovensko, kde je 20% DPH):

Počet měsíců (= splátek) Měsíční splátka bez DPH Slovensko (s DPH)
Jednorázově 192 EUR 230,4 EUR
3 64 EUR 76,8 EUR
6 32 EUR 38,4 EUR
12 16 EUR 19,2 EUR

Splátky nejsou závislé na tom, jak velkou část kurzu už jste viděli nebo neviděli. Jednou z výhod online kurzu je, že ho můžete procházet svým vlastním tempem a vracet se k jednotlivým lekcím, jak potřebujete. Pokud se rozhodnete, že si kurz odložíte na později, je to možné (přístup do kurzu máte na rok od zakoupení), nemá to ale vliv na odložení splátek. Pro příklad: funguje to podobně, jako když si koupíte na splátky třeba pračku. Můžete se rozhodnout, že ji zatím nebudete používat, ale platbu je třeba uhradit v termínu :)

Možnosti, jak platit

Můžete platit:

  • platební kartou,
  • rychlým online bankovním převodem,
  • bankovním převodem z vašeho účtu.

Daňový doklad

Hned, jak k nám vaše platba (nebo 1. splátka) dorazí, pošleme vám vaše přihlašovací údaje do kurzu a daňový doklad. 

Kdybyste potřebovali s platbou nějak pomoct nebo se ještě na cokoliv zeptat, jsme tu pro vás na telefonu +420 739 386 220, na e-mailu podpora@nevychova.cz i na chatu. 

Co až roční členství skončí

Pokud na konci ročního členství zjistíte, že potřebujete v kurzu víc času, nemusíte už znovu platit plnou cenu. Budete mít možnost si přístup prodloužit formou předplatného. Třeba jen o měsíc, o dva, nebo podle potřeby. Až se bude roční členství blížit ke konci, včas vás ještě upozorníme.

Našli jste odpověď? Děkujeme, že jste nám to dali vědět Něco se pokazilo :(