Jak funguje roční členství v kurzu?

Roční členství znamená, že po dobu jednoho roku máte přístup do kurzu, se všemi jeho materiály, a může jím procházet ve vašem vlastním tempu a čase. U všech lekcí se můžete zdržet, jak potřebujete, a průběžně se k nim vracet. Máte tak dostatek času si všechno v klidu poslechnout, zažít i zopakovat.

Když budete chtít, stihnete za tu dobu projít celým kurzem i několikrát :) Nejdřív třeba sami a pak i s partnerem (druhým rodičem), se kterým můžete svůj přístup bezplatně sdílet. Stejně tak jako s prarodiči vašich dětí. Funkce Restart, kterou v kurzu najdete, vám umožní procházet jím opakovaně jako by byl nový, a postupně si odškrtávat lekce, které jste viděli.

Jako součást ročního členství dostanete také přístup do fóra, kde se můžete neomezeně ptát, vyměňovat si zkušenosti s Nevýchovnými rodiči a probírat vaše konkrétní situace.

Až se bude vaše roční členství blížit ke konci, včas vás upozorníme. A pokud zjistíte, že potřebujete víc času, budete si moct přístup ještě prodloužit formou předplatného. Třeba o měsíc, o dva, nebo i o delší dobu, jak budete chtít. Ke kurzu se tak můžete kdykoliv vrátit a udělat si opáčko třeba jenom na měsíc, aniž byste si ho museli znovu kupovat za plnou cenu.

A jak to funguje prakticky?

Velmi jednoduše. Se začátkem kurzu dostanete svoje přístupové údaje, kterými se snadno přihlásíte do prostředí kurzu. Ze svého počítače, tabletu nebo chytrého telefonu.

Takže nikam nedojíždíte :) Stačí mít připojení k internetu. A pak už si kurzem procházíte, jak potřebujete. Ve svém vlastním čase, svým vlastním tempem. Máte na to celý rok.

Nemusíte se bát žádných složitostí. Prostředí kurzu je přátelské a přehledné, takže vás povede. A neztratíte se v něm, ani pokud třeba zrovna nejste technický typ.

Můžete poslouchat i v mobilní aplikaci

Díky naší mobilní aplikaci si taky můžete celý kurz stáhnout do mobilu jako audio. Máte ho pak vždycky po ruce ve svém telefonu, nemusíte u něj sedět a můžete poslouchat kdykoliv a kdekoliv. Na procházce, na hřišti, v autě, na chalupě, na horách… I když zrovna nejste na wi-fi nebo nemáte data.

Appku stáhnete jednoduše tady

Jestli se v mobilních aplikacích zatím moc nevyznáte a je to pro vás spíš trochu „španělská vesnice“, nic se neděje. Kurz vám samozřejmě bude dobře sloužit i bez aplikace. Ale možná, když požádáte někoho z rodiny, aby vám ji do telefonu stáhnul, tak nakonec oceníte, jak je pohodlná :) Je jednoduchá na ovládání, rychle se to naučíte, a na jedno kliknutí si pustíte kurz, kdykoliv zrovna máte chvilku.

Našli jste odpověď? Děkujeme, že jste nám to dali vědět Něco se pokazilo :(