Jaký kurz zvolit, když mám různě staré děti?

Kurz Nevýchovy je stejný pro všechny věky

Ať si vyberete roční členství v Kurzu Nevýchovy s Rozšířením pro mrňousky, nebo roční členství v Kurzu Nevýchovy s Rozšířením pro starší děti – v obou případech dostanete stejný hlavní kurz , který funguje pro všechny věky. Budete v něm mít všechny hlavní lekce, všechny principy, všechny zážitky i techniky. A naučíte se v něm vše potřebné, aby vám Nevýchova fungovala jak s mrňousky, tak se školáky nebo teenagery.

Rozšíření pro mrňousky a Rozšíření pro starší děti jsou další rozšiřující materiály k hlavnímu kurzu navíc.

Kurz s Rozšířením pro mrňousky

doporučujeme, pokud máte doma alespoň jedno dítě do 4 let (nebo čekáte miminko).

V Rozšíření pro mrňousky najdete navíc audia s konkrétními tipy a příklady, jak používat Nevýchovu s malými dětmi i miminky v každodenních situacích.

Audia z Rozšíření pro mrňousky vám budou chodit postupně v průběhu kurzu. Je to proto, abyste hned od začátku věděli, jak principy z hlavního kurzu uplatnit, i když dítě ještě nemluví (nebo jen málo), nebo z toho ještě „nemá moc rozum“.

Kurz s Rozšířením pro starší děti

si vyberte, pokud už máte všechny děti 4+ a další neplánujete :)

Rozšíření pro starší děti obsahuje doplňující audia na témata jako komunikace, důvěra, hranice s teenagery nebo samostatnost a zodpovědnost.

Audia z Rozšíření pro starší děti vám přijdou až na konci hlavního kurzu, protože už jen doplňují hlavní principy a navazují na ně. Všechny důležité příklady dostanete přímo v hlavním kurzu.

Kam dál:

Našli jste odpověď? Děkujeme, že jste nám to dali vědět Něco se pokazilo :(