Můžu si kurz koupit napůl s kamarádkou?

Ne. Koupit si kurz s někým napůl je proti pravidlům. Jeden přístup do kurzu je určený pro rodiče a prarodiče jedněch dětí. To znamená pro vás, druhého rodiče a případně pro prarodiče vašich dětí, pokud chtějí. Sdílení kurzu s dalším člověkem (např. kamarádkou, sestrou, švagrovou) je proti podmínkám kurzu. A pokud systém odhalí pirátské sdílení, může to mít nepříjemné důsledky.

Věříme vám, že kurz použijete v souladu s jeho pravidly :)

Nejsme financovaní z žádných grantů ani dotací a jenom příjmy za placený kurz nám umožňují dělat naši práci. Potřebujeme tu pracovité ruce našich 21 kolegů, kanceláře, technické vybavení… aby se principy Nevýchovy šířily a aby i další rodiče mohli dostat to, pro co si k nám přicházejí. 

Rodičům z kurzu i mimo něj zajišťujeme podporu v e-mailech, na chatu, v kurzovém fóru. Jsme na příjmu, když potřebují poradit s technickým problémem, pomáháme rozplétat problematické situace, ukazujeme Nevýchovný pohled všude, kde je potřeba. Publikujeme velké množství obsahu zdarma, aby Nevýchova mohla pomoct co největšímu počtu rodičů. A pokud každý rodič bude sdílet svůj kurz s dalšími x lidmi, nebudeme to moct dělat.

Do kurzu vkládáme nejen to nejlepší, co umíme a známe, ale taky naše srdce. Věříme, že když do něj půjdete naplno, vaše investice do vztahu s dětmi se vám mnohonásobně vrátí. Stejně jako těmhle rodičům:

Odezva od našeho syna přišla rychleji, než jsem vůbec očekával

Děkuji za to ohromné množství odhodlání a práce, které tomu všemu předcházelo a které vedlo k vytvoření tak krásně uceleného konceptu Nevýchovy, a za jeho prezentaci a šíření. Jsem rád, že jsem na něj narazil. Na první pohled jsem se zamiloval, a když jsem si kurz zaplatil, ani na minutu jsem nelitoval.

Odezva od našeho staršího syna Štěpánka přišla rychleji, než jsem vůbec očekával. Extrémně pozitivní zkušenost. Věřím tomu, že tahle metoda zdravé komunikace je nesmírně přínosná nejen mezi rodiči a dětmi, ale i mezi dospělými. A když si představím, kolika mezilidským problémům se může příští generace vyhnout, když je teď takhle komunikovat naučíme, tak věřím i tomu, co říkáte v jednom z videí, totiž, že tak můžeme k lepšímu změnit i Svět.

Zbyněk, projektový manažer, 33 let, 2 děti

Nejlepší, kam jsem mohla investovat – do vztahu s mými dětmi

Procházím kurzem, jsem teď u třetího týdne, váhala jsem asi půl roku – finance byly na prvním místě. Už teď můžu říct, že to bylo to nejlepší, kam jsem mohla investovat – do vztahu s mýma dětma. Děkuju, Nevýchovo.

Romana Zapletalová, 34 let, 3 děti (Vojta 8 let, Kristýnka 6 let a Vašík 3 roky), Žeranovice 

Děkuji. Jsou to nejlépe investované peníze v celém mém životě

Už pár týdnů koukám na videa zdarma a říkám si, že na tom asi něco bude, přece jen jsem si řekla, že až vyrostu, tak nebudu na své děti křičet, tak jako taťka křičel na nás. No, jenže křičím a zlobím se – většinou sama na sebe, protože to nefunguje a nedodržuju, co jsem si slíbila – co jsem slíbila svým dětem.

Tak jsem si koupila tento kurz, o kterém už teď vím, že to jsou nejlépe investované peníze v celém mém životě! Tohle je očista a kompletní přetransformování mě samé. U každého videa, které jsem viděla, jsem brečela, protože jsem si pospojovala, jak jsem byla vychovávaná a co ze mě vyrostlo a že tohle pro své děti určitě nechci.

Děkuji, že mi pomáháte dospět, třeba jednou v sebevědomého člověka s vlastním názorem. Myslím si, že by měl vědět naprosto každý, že systém policajt a učitel nefungují a nikdy v životě nebudou! Moc se těším na další videa a workshopy a na děti, až s nimi tohle všechno budu objevovat.

Iva Andrysová Drápalová

Funguje to s dcerou (3), synem (11m) i manželem

Kurz jsem pořídila někdy koncem února. Od té doby proběhlo několik AHA momentů a dnes můžu říct, že peníze za kurz byly jedny z nejlépe vydaných peněz v mém životě. Kurz jsem pořídila hlavně kvůli zlepšení vztahu s dcerou (nyní 3 roky), ale funguje i na mladšího syna (nyní 11 měsíců) a jako bonus i na manžela. 

Naučila jsem se za těch pár týdnů spoustu nových věcí o sobě. Vím, že mám ještě opravdu dost rezerv, ale každá jedna maličká zvládnutá situace mi dodává sílu, energii i chuť zkoušet to znovu a znovu a znovu.

Šárka Neumanová

Nejsnazší cesta do kurzu – rozložte si kurz na splátky

Rozumíme tomu, že kurzovné pro vás může být v tuhle chvíli nedostupné, zvlášť jestli jste třeba na mateřské nebo rodič samoživitel. Nabízíme proto rodičům možnost rozložit si kurzovné až do dvanácti měsíčních splátek po necelé pětistovce měsíčně (399 Kč + DPH).

Někteří rodiče, kteří jsou s námi v kurzu, to vyřešili tak, že požádali rodinu o společný dárek a dostali kurz k narozeninám nebo k Vánocům :) Jiní nám psali, že si pár měsíců spořili do prasátka, což pro ně nebylo lehké, ale zpětně se shodují, že peněz za kurz rozhodně nelitují.

Začněte obsahy zdarma

Využijte naplno naše materiály zdarma, které pro rodiče pravidelně připravujeme. Moc rádi vám v nich předáme naše tipy a zkušenosti. Můžete díky nim začít doma dělat první změny. 

Projděte celým Rodičovským seriálem, prolistujte si náš blog , kde najdete články i audia, nebo sledujte webináře, které vysíláme pravidelně každý měsíc. Sledovat nás můžete i na Facebooku či na Instagramu. Všude tam načerpáte inspiraci.

Budeme se na vás v kurzu těšit teď i kdykoliv později.

Našli jste odpověď? Děkujeme, že jste nám to dali vědět Něco se pokazilo :(