Co je to webinář?

Webinář je online přednáška, kterou můžete sledovat na internetu. 

To znamená, že nemusíte nikam jezdit. Vysílání si pustíte všude, kde máte internetové připojení. Z počítače, tabletu nebo mobilu. Nemusíte nic instalovat ani stahovat, ani nic platit, naše webináře jsou zdarma :) Stačí, když kliknete na odkaz v mailu, který vám po přihlášení pošleme, a webinář se vám spustí. 

Katku uvidíte na obrazovce. Vás nebude ani vidět, ani slyšet. 

Myslíme i na vaše nejmenší, takže si přehrávání můžete kdykoliv zastavit a odběhnout za dětmi, když budete potřebovat. A dokoukat v klidu později. Můžete taky nechat děti koukat s vámi, kdyby se vám to hodilo. Všechny naše webináře jsou baby friendly a děti (dokonce už i ty malé) na ně mívají hezké reakce :) 

Celé vysílání trvá zhruba 90 minut a je dostupné vždy v jeden vysílací den od rána od 8:00 až do půlnoci. Můžete se připojit kdykoliv v průběhu dne, jak se vám to hodí, nebo si webinář pustit i několikrát. 

Naše webináře jsou dělané tak, abyste vše mohli převést rovnou do praxe. Prokouknete nejčastější příčiny problémů a porozumíte svému dítěti a jeho chování. Uvidíte i příklady a postupy z praxe, které můžete hned využít u vás doma.

Webinář vysíláme zhruba 1x měsíčně. Sledujte naši Facebook stránku, kde vždy týden předem publikujeme pozvánku.

Našli jste odpověď? Děkujeme, že jste nám to dali vědět Něco se pokazilo :(