Jak můžu předplatné platit?

Nejjednodušší možnost je platit kartou. Zaplatíte přímo na objednávce a automaticky se vám nastaví opakování platby. Ta pak pravidelně sama odchází, v případě měsíčního předplatného každý měsíc (podobně jako třeba Netflix), v případě ročního předplatného vždy po roce. Nemusíte se o nic starat a hlídat termíny, všechno bez problémů běží. Opakování platby můžete samozřejmě zastavit. Jde to velmi jednoduše z mailu, který od nás dostanete, nebo v nastavení

Další možnost je platit bankovním převodem, pokud kartou platit nemůžete nebo nechcete. Po odeslání objednávky vám pošleme e-mail s platebními údaji a vy zadáte platbu ve vaší bance. Předplatné začne běžet v momentě, kdy k nám platba dorazí (u klasického bankovního převodu to může trvat až dva dny). Můžete si ji taky nastavit jako trvalý příkaz, abyste nemuseli dokola zadávat jednorázové příkazy a hlídat v kalendáři, že platba odejde včas, což může být zvlášť u měsíčního předplatného docela úleva :) 

Případně ještě můžete zaplatit rychlým bankovním převodem nebo přes Apple Pay, Google Pay, pokud máte tyhle služby aktivní. V tom případě je pak taky potřeba si pohlídat, aby vám další platba odešla. 

Způsob platby si vybíráte na objednávce. Ve všech případech můžete platit v korunách nebo v eurech.

Našli jste odpověď? Děkujeme, že jste nám to dali vědět Něco se pokazilo :(