Mobilní aplikace: Jak funguje a kde ji stáhnout

Součástí kurzu je mobilní aplikace pro Androidy i iPhony. Umožní vám celý kurz poslouchat jednoduše z mobilu. Stačí si ji stáhnout a začít :)

Kde ji stáhnout

Android: Google Play

iOS: App store

Kurz máte kdykoliv po ruce

Chcete poslouchat Nevýchovu na hřišti nebo cestou do práce, a nemáte internet v telefonu? Nebo jedete na hory a nevíte, jestli tam chytnete signál? Nevadí. Na jedno kliknutí si všechny lekce stáhnete do mobilu a můžete je poslouchat jako audio kdykoliv i bez připojení k internetu.

Šetří vám čas

Víme, jak složité je někdy pro rodiče vyšetřit si chvilku. Díky tomu, že máte celý kurz jako audio v telefonu, u něj nemusíte sedět. Můžete si ho spojit s něčím, co už stejně děláte, a poslouchat třeba v autě, při vaření, luxování, u kojení. Jak vám to vyhovuje.

Pamatuje si všechno za vás

Jestli jste si někdy u sledování kurzu řekli: „Ježiš, já bych to teď potřebovala zastavit, nakrmit děti a za chvíli se vrátit na stejné místo“, prima, aplikace přesně tohle umí. Bude si za vás pamatovat, kde jste skončili, a rovnou se vám otevře na správném místě.

A jestli budete chtít, může za vás myslet i na to, že vás čeká další týden kurzu, a automaticky vám pošle upozornění, abyste nezapomněli.

Našli jste odpověď? Děkujeme, že jste nám to dali vědět Něco se pokazilo :(